Het Team

  1. Home
  2. /
  3. Het Team
Roel Terwijn
 Meer info
Lianne Zeisseink
  Meer info
Guus Kroes
  Meer info
Judith Zietsma
 Meer info
Corine van der Knaap
 Meer info
Annet Reimert
 Meer info
Marieke Robers
 Meer info
Rita Demming
 Meer info
Marleen Klunder
 Meer info
Rob Vroklage
 Meer info
Marije van Ingen
 Meer info
Susan Pelskamp
 Meer info
Jasmijn Regelink
 Meer info
Kim Arntzen
 Meer info
Suzanne Hogenbosch
 Meer info

Lianne Zeisseink

Staf-/beleidsmedewerker

Vernieuwing, innovatie en organisatieontwikkeling is waar ik voor sta. Hiermee lever ik al ruim tien jaar met veel enthousiasme en betrokkenheid een bijdrage aan het werk van onze organisatie: verhogen of verstevigen van het welzijn van de inwoners in de gemeente Voorst. Samen met mijn collega’s ga ik graag op zoek naar wat wij voor u kunnen betekenen met oog voor de kwaliteit die u van ons mag verwachten!

 Stuur mij een e-mail

06 -23759918

Guus Kroes

Buurtsportcoach

Mijn passie is gezondheid en vitaliteit. Op dit gebied bezit ik kennis en een scala aan interventies. Als persoon ben ik behulpzaam, creatief, en praktisch ingesteld. Als buurtsportcoach initieer ik of ben ik betrokken bij verschillende activiteiten op dit terrein. Zoekt u naar specifieke sport- of beweegmogelijkheden binnen de gemeente, heeft u een meer persoonlijke vraag hierover of heeft u een mooi idee of ideaal op dit gebied? Neem contact met me op! 

 Stuur mij een e-mail

06-40103611

Judith Zietsma

Consulent

Mijn specialismen zijn senioren(coaching), verlies en rouw en het vergroten van uw welzijn. Mijn ervaring is dat als mensen elkaar beter leren kennen, er veel mogelijk is. Door te luisteren, mee te denken en vragen te stellen, ontstaan nieuwe frisse en nog niet eerder verkende alternatieven voor problemen of moeilijkheden. Mensen kennen mij als verbindend, rustig, enthousiast, leergierig en punctueel. Bel gerust om kennis te maken!

 Stuur mij een e-mail

06-19772295

Corine van der Knaap

Sociaal Raadsvrouw

Bij mij kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van financiën, wet- en regelgeving. Ik heb een breed juridische achtergrond. Dit betekent dat ik u kan verder helpen met soms ingewikkelde vragen. Dat kan van alles zijn: geldzaken, scheiding, arbeidszaken, belastingzaken etc. De stap om hulp te vragen is soms best lastig. Maar ik kan u geruststellen. Van mensen die bij mij komen krijg ik terug dat ze mij sociaal, enthousiast en betrouwbaar vinden. Ik help u graag verder!

 Stuur mij een e-mail

06-40283069

Annet Reimert

Consulent Mantelzorg & Coördinator Algemene Hulpdiensten

Mijn passie is het mensen naar de zin maken en hen helpen om het beste uit henzelf te halen. Dit doe ik door aandacht en betrokkenheid. Ik luister graag naar verhalen en ervaringen van mensen. Mantelzorgondersteuning is mijn specifieke expertise. Maar op andere gebieden sta ik mensen ook graag bij. Heeft u een probleem of zit u met iets in de knel? Kom langs en vraag naar mij. Als u wilt, ondersteun ik u om uw vraag te verhelderen en u in contact te brengen met de juiste persoon.

 Stuur mij een e-mail

06-49019968

Marieke Robers

Ontmoetingsconsulent

Mijn functie bij Mens en Welzijn Voorst is ‘Ontmoetingsconsulent’. Ik vind mijn werk zo leuk omdat ik altijd graag nieuwe mensen leer kennen en bovendien graag een verbindende schakel ben tussen mensen. Mijn nieuwsgierigheid naar de verschillende dorpskernen en hun inwoners groeit nog steeds. Omdat ik veel ‘buiten’ ben komen we elkaar wellicht vast snel tegen. Maar wacht vooral niet af: bel, mail of kom een keertje binnen lopen en vraag naar mij.

 Stuur mij een e-mail

06-40256367