Wie zijn wij?

We zitten niet alleen achter ons beeldscherm, maar denken met u mee om het resultaat te behalen waar we beide gelukkig van worden.

Wij van “uwICTkeuze” zijn al meer dan 20 jaar bedreven in het vak ICT. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het dan gelijk goed is, maar we kunnen wel zeggen dat we niet de typische IT’ers zijn. Communicatie en een goed luisterend oor is één van de belangrijkste aspecten om tot een resultaat te komen. Tegenwoordig kan bijna iedereen wel een simpele website maken, maar alleen een website maken is het voor ons niet. We willen uw bedrijf snappen, we willen zien wat uw bedrijf doet, we willen met u om tafel om te proeven wat de wensen zijn. Alleen zo komen we samen tot een prachtig resultaat.

CONTACT MET ONS
0
+
Specialisten
0
+
Tevreden klanten
0
%
Happy

Klant georiënteerd

Wij vinden het belangrijk om de website echt van u te laten zijn! Uw ideeën, uw uitstraling, uw product brengen wij tot leven. Onze websites worden met WordPress gemaakt, dit betekent dat u een makkelijk CMS (Content Management Systeem) tot uw beschikking heeft, waarmee u zelf het beheer kunt doen. Daarmee kunnen wij u zeggen:

  • Makkelijk zelf te beheren
  • Geen abonnementskosten
  • Geen addertjes onder het gras

Missie

Heeft u dat ook, dat alles wat u voor een ander maakt of doet, je het altijd perfect wil doen? Onze missie is ook om alleen maar tevreden klanten te hebben. We zetten ons 100% in om u tevreden te laten zijn met uw website.
We zijn transparant en eerlijk, als u ideeën heeft, wil dat niet zeggen dat dat gelijk zo moet worden, misschien kunnen wij u net even helpen (met onze ervaring) om de kers op de taart te krijgen. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

Visie

We willen niet de grootste worden, maar wel het bedrijf met 100% tevreden klanten.

Niet de grootste worden, klinkt gek, maar zo is het wel. We werken met een klein team. We werken al jaren samen en we weten precies wat we aan elkaar hebben en wie welke kwaliteiten heeft. Je moet juist de kwaliteiten van iemand benutten.

uwICTkeuze

Wie kwaliteit levert kan gerust zeggen dat we 7 dagen in de week bereikbaar zijn voor uw vragen. Dit doen we al jaren. Neem gerust contact met ons op 🙂